Rádi bychom Vás informovali, několikatýdenní testování je u konce. A proto Vám s radostí oznamujeme, že finální verze NAKIVO Backup & Replication v7 právě vychází, stahujte zde. Nová Sedmička obohacuje edice PRO a Enterprise o nové rozšiřující funkce. Na co se tedy můžete těšit?

Hyper-V zálohování a replikace NOVĚ

NAKIVO Backup & Replication v7 přináší dlouho žádanou a očekávanou podporu pro zálohování a replikaci pro Microsoft Hyper-V 2016 a 2012! Zálohujte a replikujte stejně snadno jako tomu jste zvyklí v prostředí VMware. Navíc můžete licencované sokety volně používat pro obě prostředí!
Podpora vSphere 6.5 NOVĚ

Držíme krok s aktuálním děním, a proto NAKIVO Backup & Replication v7 poskytuje plnou podporu VMware vSphere v6.5. A to bez žádných dodatečných nastavení.

Vynechání Swap souborů a oddílů NOVĚ

Swap soubory poskytují virtuální paměť operačnímu systému a programům. Protože se v důsledku jedná o objemově velké soubory, dochází k zbytečnému zabírání volného místa uložiště. A to po každém zálohování. Ušetřete volné místo a zrychlete proces zálohování jejich přeskočením.

Integrace Active Directory NOVĚ

Multi-tenance je ještě snazší než dřív! NAKIVO Backup & Replication v7 přináší integraci s Microsoft Active Direcotry. Zmapujte Active Directory skupiny a umožněte uživatelům přihlášení do UI NAKIVO za pomocí stejných přihlašovacích údajů.
Monitoring činnosti NOVĚ

V nové verzi přibyla nová funkce, která dělá správu zálohování ještě přívětivější. Mějte přehled o všech proběhlých aktivitách na jednom místě. Na nové kartě si tak přehledně zobrazíte, co se právě děje – běžící zálohovací procesy, obnovené relace atd.
Odstranění velkých záloh NOVĚ

Jednoduchým způsobem můžete smazat zálohy, které již více nepotřebujete. Uvolněte místo a zbavte se záloh, které nepatří k současným zálohovacím úkolům nebo jsou starší více než jeden rok. A to vše během pár kliknutí.

Další informace:

· Nové funkce ve verzi 7
·Zálohování a replikace Hyper-V